Laitanpa tähän nyt ihan normaalielämän kuvia, kun viimeinkin olen saanut aikaiseksi ottaa niitä muutaman.

2112883.jpg
Tässä on yliopistoni aula. luultavasti ainoa kuvaamisen arvoinen paikka, sillä varsinkin ikkunattomien käytävien ulkoasu muistuttaa lähinnä vankilaa. Paikat on aika rempallaan, mutta eipä sitä itse ainakaan juurikaan kiinnitä huomiota siihen. Toisaalta omat kurssini pidetään suurimmalta osin päärakennuksessa, esimerkiksi konetekniikan rakennus on kaverin mukaan yksi rumimmista koskaan näkemistä rakennuksista.

2112885.jpg
Halli, jossa käymme Eveliinan ja Annan kanssa pelaamassa sulkapalloa. Parhaat päivänsä nähnyt sekin, mutta kelpaa meille. Sulkapallon pelaaminen on ilmaista 14-15.30 ma-to, joten olemme käyttäneet sitä hyväksemme ja urheilleet edes vähän.

2112929.jpg
Kiehtova kaasuliesi. Aluksi oli vähän opettelemista, ja uunin kanssa käy edelleen niin, että ruoan joko polttaa tai se jää raa'aksi. Toisaalta kaasuliekillä ruoka kypsyy/lämpenee nopeammin kuin sähköliedellä. Meillä ei myöskään ole mikroa eli kaikki pitää lämmittää joko pannulla tai uunissa. Tottunut kotona aina käyttämään mikroa niin sekin oli aluksi vähän outoa. Harmittaa, kun tiskiä tulee enemmän ilman mikroa. ;)

2112933.jpg
Hieman isompi kuva keittiöstä. Outi ja turkkilainen Ayshenura leipovat joulutorttuja pikkujouluihimme. Oli kyllä todella hyvät pippalot, meillä oli pipareita ja glöginmakuista viiniä.

2112934.jpg
Joulupukkikin ehti hetkeksi viihdyttämään meitä. Minä ja Daniel olimme kirjoittaneet joulupukille pienen kirjeen, jossa kerrottin ketkä lapsista olivat tehneet pahojaan. Kaikki taisivat lopulta kuitenkin saada lahjansa. "Santa's memory is a bit bad..." Heh, huomatkaa takana Colella Suomi -paita päällä. Toin sen synttärilahjana Suomesta ja on sellaisen perään muutkin kyselleet.

2112931.jpg
Eveliina ja Timo opiskelevat unkaria. Seuraavan parin viikon aikana pitäisi itse kunkin saada kokeet suoritettua ja esseet kirjoitettua. Sein'll' pikkujoulujen satoa; poikien askartelupajassa syntyi lumihiutaleita ja oikein hieno joulukortti kämppämme asukkaille.

Itsenäisyyspäiväkin lähestyy ja TADAA:
2112930.jpg
Kutsu itsenäisyyspäivän vastaanotolle suurlähetystöön. Kaikki Unkarissa majailevat suomalaiset saavat kutsuun kyseiseen tilaisuuteen, mikäli ovat ilmoittaneet olemassaolostaan lähetystöön. Lauantaina siis tiedossa aika hienotkin pippalot, jatkot pidetään Le Méridien Budapest -hotellissa. Raportointi sunnuntaina.