Tiina -serkku vietti viime viikolla muutaman päivän täällä Budapestissä. Koska Tiinan raapustelut olivat niin viihdyttävää luettavaa, laitan tähän linkin kyseiseeen blogiin. Tietenkin serkun suostumuksella: http://reppureissut.livejournal.com/

Kommentteja: Tiistaina tosiaan kävi vähän nolosti, kun muistelin tuntieni olevan 10-14, vaikka todellisuudessa olivat 12-16... Olin todella hämmentynyt, kun aamulla luokassa olikin ihan vieraita ihmisiä. Ajattelin silloin, että luokka on muutettu. Uusi yritys kahdeltatoista tuotti saman tuloksen: seuraavassa luokassa ei ollut ketään. Tässä vaiheessa alkoi raksuttamaan ja tajusin, että olin tullut liian aikaisin kouluun. Muutenkin liian vähän nukutun yön jälkeen kieltämättä otti pannuun.

Ja silloin keskiviikkoiltana oikeastikin tein läksyjä! :P No, en nyt ihan koko aikaa, mutta tein kuitenkin. ^^

Viime viikonloppu sujui rauhallisesti siivoten kämppää ja hiukan opiskellessa. Käytiin perjantai-iltana keilaamassa Suomi-Ruotsi maaottelu, mikä päättyi Ruotsin murskavoittoon. Daniel ja Anna ovat molemmat aika hakoja keilaamaan. Ei sitten tiedetty sitä etukäteen. Saan varmaan kuulla lopunikäni kyseisestä matsista, Daniel pitää siitä huolen. Toisaalta on perjantain jälkeen käyty jo pari kertaa keilaamassa, kun Daniel ja Anna haluavat opettaa paremman tekniikan. Eilen alkoi jo sujumaan paremmin.

Elämä pyörii muutenkin enimmäkseen Annan ja Danielin seurassa. Tavaksemme on muodostunut syödä yhdessä muutaman kerran viikossa. Jokainen kokkaa vuorollaan, tosin minä ja Anna olemme useammin vuorossa kuin Daniel. Tiistaina olimme lenkillä Annan ja Helin kanssa ja vaikka ruoka ei nyt ihan kotona valmiina odottanutkaan, niin säästyipä kokkaamisen vaivalta. Daniel ei ole ollenkaan hassumpi kokki. Meikäläisen piti sitten sopimuksen mukaan tiskata ja mies oli käyttänyt suurin piirtein jokaista astiaa keittiössä. Huoh.

Hölkkäharrastus on myös alkanut mukavasti. Oikein odottaa, milloin pääsee taas seuraavan kerran hölköttelemään. Maisemat ovat mukavat, kun Tonava soljuu rauhallisena vieressä. Lämpimiä säitä odottaa innolla ja tänään olikin jo varsin keväinen ilma. Nyt olisi tarkoitus lähteä seuraamaan Ruotsi-Unkari käsipallomatsia lähipubiin ja siitä sitten taas perjantai-illan viettoon. Kuulemiin.