Alkuviikko on sujunut leppoisasti voimia keräten viikonloppuun. Silloin luvassa on koulumme vaihtareille järjestettävä City rally, jonka tarkoituksena on tutustuttaa meidät kaupunkiin toivon mukaan mielenkiintoisten ja hauskojen tehtävien varjolla. Joukkueemme on suomalais-ruotsalais-saksalainen ja odotan kyseistä tapahtumaa innolla. Pääsee taas luova hulluus… siis luovuus käyttöön.

Toivottavasti pääsen myös unkarin alkeitani vahvistamaan. Toisten vaihto-oppilaiden kanssa englanti vain on se yhteinen kieli, joten alkaa jo unohtua opitut sanat. Mutta voi sitä ilon määrää, kun puhuu muutaman lauseen unkaria. Varsinkin hieman vanhempien henkilöiden kanssa asioidessa saa niin hymyileviä naamoja vastaan, kun tervehtii tai hyvästelee unkariksi. Eri asia ovat kaupan kassat, jotka ovat kovin haastavia tapauksia.

Äidille tiedoksi, että ruotsiakin olen puhunut Annan kanssa täällä. Vähän on sanoissa hakemista, mutta kaipa ne sieltä ajan kanssa tulevat. Perjantaina pidämme Annan ja Even kanssa svenska dagenin, jolloin käymme H&M:ssä, Ikeassa (syömässä lihapullia ja katselemassa tavaroita) ja päivän kruunaa elokuva Mamma Mia.  De ska bli roligt! (hmm… no, tajusitte varmaan pointin)

Flunssakin alkaa hellittää, mutta koleus säilyy. Ehkäpä on vain myönnettävä, että tulee se syksy tännekin. Joitakin kuvia on mahdollisesti luvassa ensi viikolla tänne blogiin, jahka saan kavereilta kinuttua.